Vitara Limited Edition

MITŐL EGYEDI A LIMITÁLT VITARA?

A GL+ és GLX felszereltségen alapuló modellváltozat indigókék és galaktikusszürke színvariációval hódít. Megjelenését matt fekete karosszéria elemek teszik ellenálhatatlanná.

 

Matt fekete hűtőrács

A Suzuki SUV motívumai megújultak és még szemet gyönyörködtetőbbek lettek. Az első hűtőrács, illetve az első lökhárító középső díszléce matt fekete színezést kapott, magasztos megjelenést kölcsönözve a Vitara Limited Edition-nek. Emelkedj ki a tömegből, légy egyszerre merész és vakmerő az indigókék, matt fekete színek kombinációjával!

Nappali menetfény díszítés (matt fekete)

Nemcsak biztonságos, de elképesztően kifinomult! A LED-ekkel ellátott DRL (nappali menetfény) kiváló láthatóságot nyújtva járul hozzá a biztonságos közlekedéshez. A Vitara Limited Edition-ben a DRL különleges, matt fekete színezésű díszcsíkkal lett ellátva, hogy ne csak biztonságos, de stílusos is legyél az utadon.

Oldalsó sárvédő díszítés (matt fekete)

A Vitara Limited Edition-t matt fekete oldalsó sárvédővel szerelték fel. A karakteres és markáns díszítőelemek minden tekintetet Rád és az autódra irányítanak.

Középső óra "KANJI vagy TOUGH" órakerettel

Érkezz mindenhova időben, kényelmesen és stílusosan a Vitara Limited Edition-nel! Tartsd az időt az autó műszerfalába épített kifinomult stílusú órával! Válassz a Vitarádba a Tough vagy a japán írásjelekkel díszített Kanji órák közül!

Indigókék karosszériaszín

Semmi sem akadályozhat meg abban, hogy a határtalan kékség erejével beragyogjad az utakat! A Vitara Limited Edition indigókék színben hódítja meg az utakat. Az indigókék színhez egyedi Galatikus szürke metál tetőt társítottak. Merülj el a kékségben és tündökölj vezetés közben.

A limitált modell elérhető más színekben is.

Érdekel

SUZUKI Castrum ajánlata: 7.490.000; Ft-tól     

KAPCSOLÓDÓ AJÁNLATAINK

Swift Castrum ajánlat

érdekel

Flotta ajánlatok

érdekel